Acum citesti:
3 bărbați prinși sub un mal surpat. ISU Sibiu intervine cu mai multe echipaje
Intreg articolul 1 minute de lectura

3 bărbați prinși sub un mal surpat. ISU Sibiu intervine cu mai multe echipaje

UPDATE 2 -ISU Sibiu anunță că a fost scoasă și a treia persoană prinsă sub malul de pământ. Din nefericire, victima este decedată.

UPDATE – ISU Sibiu anunță că 3 victime au fost prinse sub malul respectiv de pământ. Două dintre ele au fost scoase, una dintre persoane prezentând traumatisme la membrele inferioare. Echipajele prezente la fața locului acționează în continuare pentru scoaterea celei de a treia victime de sub malul de pământ.

Malul unui ștrand în construcție din Scoreiu s-a surpat, joi seara,două persoane fiind rănite. Una a fost scoasă, însă a doua persoană este prinsă sub malul surpat. ISU Sibiu intervine cu un echipaj de Descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță și alte echipaje din cadru Punctului de Lucru Avrig al ISU.

Pentru scoaterea celei de a doua victime se intervine cu două buldoexcavatoare din dotarea containerului multirisc. Potrivit ISU Sibiu, a doua victimă este acoperită cu pământ și beton, acționându-se pentru scoaterea acesteia. Revenim cu detalii.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.