Acum citesti:
Firma din Gura Râului amendată de poliție și Garda Forestieră
Intreg articolul 2 minute de lectura

Firma din Gura Râului amendată de poliție și Garda Forestieră

O firmă din Gura Râului care se ocupă cu material lemnos a fost amendată de poliție și Garda Forestieră Cluj. În urma unui control, autoritățile au descoperit lipsa a pesste 33.000 de metri cubi de lemn.

”Polițiștii Serviciului de Ordine Publică Sibiu împreună cu polițiști din cadrul I.G.P.R. – Direcția de Ordine Publică și un reprezentant al Gărzii Forestiere Cluj au desfășurat o activitate specifică în scopul prevenirii și combaterii activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos. Cu această ocazie, în urma controlului efectuat la o societate de profil cu sediul în localitatea Gura Râului, s-au constatat neconcordanțe între stocurile faptic și valoric, constând în aceea că reprezentanții societății nu au putut justifica lipsa cantității de 33,591 m3 de material lemnos care, scriptic, figura în proprietatea firmei.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Astfel, firma a primit o amendă de 10.000 de lei iar cantitatea de lemn a fost confiscată valoric. În cadrul aceleiași acțiuni de control, polițiștii au depistat și un localnic de 27 de ani care transporta 2,5 metri cubi de lemn fără documente de proveniență. Lemnul a fost confiscat iar bărbatul a prmit o amendă de 5.000 de lei.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.