Acum citesti:
Păgubit de meșterul care îi repara acoperișul, acesta a furat bani și bijuterii în valoare de 22.000 lei
Intreg articolul 1 minute de lectura

Păgubit de meșterul care îi repara acoperișul, acesta a furat bani și bijuterii în valoare de 22.000 lei

Un bărbat din Poiana Sibiului a fost păgubit de meșterul care îi repara acoperișul. Bărbatul este localnic iar în timp ce făcea lucrarea a reușit să fure din casa omului bani și bijuterii în valoare totală de 22.000 de lei.

”Un bărbat domiciliat în Poiana Sibiului a sesizat polițiștii în legătură cu faptul că din imobilul în care locuiește, i s-au sustras bani și bijuterii, în valoare totală de 22.000 de lei. În urma activităților operative desfășurate de către polițiștii Postului de Poliție Poiana Sibiului și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Orlat, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 57 de ani, localnic, bănuit că, în dimineața zilei de 6 septembrie, în timp ce se afla la domiciliul victimei pentru efectuarea unor lucrări de reparație a acoperișului, ar fi sustras bunurile reclamate.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Oamenii legii au reușit să recupereze prejudiciul iar hoțul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat penal pentru furt.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.