fbpx
Acum citesti:
O tânără dată în urmărire națională prinsă în timp ce încerca să înșele o bătrână prin metoda Accidentul
Intreg articolul 2 minute de lectura

O tânără dată în urmărire națională prinsă în timp ce încerca să înșele o bătrână prin metoda Accidentul

O tânără de 24 de ani din județul Sălaj dată în urmărire națională a fost prinsă la Sibiu în timp ce încerca să înșele o bătrână prin metoda Accidentul. Tânăra urma să primeacă 5000 de lei de la o femeie de 70 de ani care inițial a fost contactată de un individ care s-a dat drept medic și i-a spus că fiul ei a fost implicat într-un accident de circulație.

”În municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au prins și reținut o femeie în vârstă de 24 de ani, bănuită de săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune, complicitate la infracțiunea de înșelăciune, respectiv complicitate la tentativa de înșelăciune, fapte săvârșite prin metoda Accidentul. În fapt, în seara zilei de 13 septembrie, în jurul orei 22,30, o sibiancă în vârstă de 70 de ani a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat care s-a prezentat a fi medic și care i-a comunicat femeii că fiul acesteia a fost implicat într-un accident de circulație în urma căruia a suferit răni grave și are nevoie de foarte mulți bani pentru investigații medicale. Banii, 5.000 de lei, urmau să fie preluați de la ușa apartamentului femeii de către ”asistenta” așa zisului medic. Astfel, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, care desfășurau activități specifice pe raza municipiului Sibiu, au reușit prinderea femeii care urma să ridice banii, o tânără în vârstă de 24 de ani, din județul Sălaj.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Oamenii legii au aflat apoi că femeia a mai fost implicată și în alte cazuri de înșelăciune prin metoda Accidentul, tot în Sibiu. Mai mult decât atât, ea era dată în urmărire națională după ce magistrații de la Judecătoria Constanța au condamnat-o la 4 ani de închisoare tot pentru înșelăciune.
Tânăra a fost reținută de către polițiști și urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. Ea este cercetată penal pentru înșelăciune și complicitate la tentativă de înșelăciune.

 

 

 

 

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.