13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Președintele FDGR: Guvernul actual strălucește prin incompetență

Cele mai citite

Președintele Forumului Democrat al Germanilor din România, Paul-Juergen Porr, a lansat un atac la adresa Guvernului. Porr a fost prezent, în weekend, la Mediaș, la a 28-a Întâlnire a Sașilor Transilvăneni și a afirmat că actualul Guvern strălucește prin incompetență.
De asemenea, Porr a spus în mesajul adresat participanților că datoria tot mai mare riscă să atragă falimentul statului și a spus că societatea este mai divizată ca niciodată. În același timp, președintele Forumului Democrat al Germanilor din România a mai adăugat că politicienii care au înfăptuit Unirea de la 1918 s-ar întoarce în mormânt dacă ar vedea cum arată România anului 2018 din punct de vedere moral, economic sau politic.
“Sărbătorim în acest an 100 de ani de la crearea României Mari cu toate că, după părerea mea, nu prea sunt motive de sărbătorire. Guvernul actual strălucește prin incompetență, datoria în creștere vertiginoasă a țării riscă falimentul statului. Societatea e mai divizată ca niciodată, culmea ironiei tocmai în anul jubiliar al Marii Uniri. Dacă politicienii care au creat în 1918 România Mare ar vedea cum arată România astăzi din punct de vedere politic, economic și moral, cred că s-a întoarce în mormânt. Dar sașii au rezistat hoardelor mongole și otomane, deportării și expropierii și vom supraviețui și acestui Guvern într-o Românie puternică economic, după valori europene, în pace cu majoritatea română și celelalte minorități etnice, așa cum am făcut-o în această Europă în miniatură timp de secole”, a spus Porr.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect