fbpx
Acum citesti:
Ministrul Agriculturii la Moșna: Băsescu a demonstrat deja ceea ce a făcut în România
Intreg articolul 1 minute de lectura

Ministrul Agriculturii la Moșna: Băsescu a demonstrat deja ceea ce a făcut în România

Prezent sâmbătă după amiaza la Moșna, la Festivalul Verzei, ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a răspuns fostului președinte Traian Băsescu, care a afirmat zilele trecute într-o emisiune că 5 miniștri ar trebui să plece din Guvern, printre ei aflându-se și Petre Daea. Ministrul Agriculturii a afirmat la Moșna că nu va comenta ceea ce spune Traian Băsescu pentru că fostul șef de stat a demonstrat deja ceea ce a făcut în România.

“Niciodată nu voi comenta ce spune Băsescu pentru că a demonstrat ceea ce a făcut în România”, a fost replica lui Petre Daea pentru fostul șef al țării.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat joi, în cadrul unei emisiuni TV, că din punctul său de vedere cel puţin cinci miniştri ar trebui să plece din Guvern, în cazul unei remanieri. Băsescu i-a nominalizat pe vicepremierul Paul Stănescu, ministrul finanţelor publice – Eugen Teodorovici, ministrul agriculturii – Petre Daea, ministrul economiei – Dănuţ Andruşcă şi ministrul fondurilor europene – Rovana Plumb.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.