fbpx
Acum citesti:
Raluca Turcan: PNL va demara procesul de revocare din funcție a lui Victor Ciorbea
Intreg articolul 1 minute de lectura

Raluca Turcan: PNL va demara procesul de revocare din funcție a lui Victor Ciorbea

Deputatul liberal Raluca Turcan, a anunţat în cadrul unei conferințe de presă că PNL va demara revocarea din funcţie a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, pe care îl acuză că a încălcat Constituţia. În aceeași conferință de presă, Raluca Turcan l-a acuzat pe Victor Ciorbea că nu şi-a delegat toate atribuţiile, pe perioada concediului.

”Victor Ciorbea, înainte de a pleca în concediu, plătit pe bani multi din banii poporului român, avea obligația să delege atribuțiile adjunctului specializat pe domeniile Justiție, Poliție, Penitenciare, Armată. Este un adjunct care are ca și atribuții exact domeniile cheie care i-ar fi dat posibilitatea să conteste la CCR această ordonanță care este vădit neconstituțională. Victor Ciorbea a preferat, din nefericire, să fugă în străinătate, să ia instituția Avocatului Poporului pe persoană fizică și să blocheze în felul acesta legiferarea în folosul românilor și nu în folosul infractorilor”, a declarat, vineri, într-o conferință de presă la Sibiu, Raluca Turcan.

”Este un fapt de o gravitate ieșită din comun și, ca urmare, PNL va demara procesul de revocare din funcție a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea”, a mai spus Turcan.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.