5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

VIDEO | Noi tensiuni la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Sub lozinca „Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreu”, fostul director al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sibiu, Pompil Varga, a venit la sediul organizaţiei, joi, în jurul prânzului, cu dorinţa de a se reinstaura în funcţie, după ce a fost demis în anul 2017.
Fostul director, însoţit de un avocat şi un executor judecătoresc, a adus cu el şi o bormaşină cu care a forţat intrarea în sediu.
Romeo Stoicescu, directorul actual al AJVPS, a chemat poliţiştii.
„Am fost solicitaţi să intervenim pentru aplanarea unei stări conflictuale între două grupuri de persoane, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. În urma acestui conflict, o uşă a fost distrusă, motiv pentru care reprezentanţii asociaţiei au depus la Poliţia Municipiului Sibiu o plângere privind săvârşirea infracţiunii de distrugere. În continuare, se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii acestui incident”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.
Întâmplarea de joi a fost postată într-un filmuleţ chiar şi pe pagina de Facebook a Filialei Pescarilor Sibiu, însoţită de comentariul „În loc să ne păzim apele şi fondurile de vânătoare, ne păzim de fostul director”.
 
https://www.facebook.com/ajvpssibiu/videos/302793643907982/

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect