fbpx
Acum citesti:
Atac dur al lui Iohannis: “Infractorul Dragnea progresează în domeniul fake news”
Intreg articolul 1 minute de lectura

Atac dur al lui Iohannis: “Infractorul Dragnea progresează în domeniul fake news”

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, scrie www.digi24.ro. „Acest infractor, Dragnea, progrezează, din păcate nu în domeniul politicilor publice, ci în domeniul fake news”, a spus Iohannis.

Este răspunsul președintelui la „dosarele” aduse ieri, la Parlament, de Liviu Dragnea într-o valiză, replică la scandalul #Teleormanleaks.

„Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului, e banal. Mai demult se numea pur și simplu minciună, azi se numește fake news”, a mai spus Iohannis.

Despre așa-zisele dosare prezentate ieri de Dragnea, președintele spune că sunt „miniciuni pesediste adunate în timpul celor cinci campanii”.

„Constat cu tristețe că și în acest domeniu, politica românească s-a schimbat. Am avut Caragiale, cu o scrisoare pierdută, am avut bilețelul roz, acum avem valize. Omul e disperat. Are probleme majore și nu doar în fața judecătorilor . Caută să aducă vorba despre alte lucruri. Încearcă manevre de manipulare. Asta am numit eu fake news”, a mai spus Iohannis.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.