fbpx
Acum citesti:
FOTO și VIDEO – TIR plin cu lemne răsturnat pe DN 14. Mai mulți bușteni au ajuns pe o mașină
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO și VIDEO – TIR plin cu lemne răsturnat pe DN 14. Mai mulți bușteni au ajuns pe o mașină

UPDATE – În urma accidentului au fost transportate la spital 4 persoane. Este vorba despre șoferul TIR-ului, un bărbat de 58 de ani din județul Bacău, șoferul autoturismului care circula pe aceeași direcție cu TIR-ul-un bărbat de 49 de ani din județul Neamț, conducătoarea autoturismului peste care au căzut buștenii, o femeie de 31 de ani din Axente Sever și o pasageră de 33 de ani din același autoturism.

Accident rutier la ieșirea din Târnava spre Copșa Mică, miercuri după amiaza. 4 persoane au fost rănite după ce un TIR s-a răsturnat și mai mulți bușteni au căzut pe un autoturism. Pentru acordarea primului ajutor intervin un echipaj de la Ambulanța Mediaș și unul din cadrul SMURD Mediaș. Accidentul rutier s-a produs la kilometrul 47+400 de metri, pe un sector de drum în curbă la drepta.

Posibil pe fondul vitezei neadaptate, șoferul unui ansamblu TIR încărcat cu lemne a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe carosabil. Mai multe lemne au căzut peste un autoturism condus regulamentar din sens opus, iar șoferul unui autoturism care se afla în spatele TIR-ului, pentru a evita impactul, a tras de volan dreapta și s-a oprit în șanț. Șoferul TIR-ului și o femeie din autoturismul peste care s-au răsturnat lemnele primesc îngrijiri medicale la fața locului.

SURSĂ FOTO ȘI VIDEO – InfoTraficSibiu

TIR rasturnat la Tarnava 1
TIR rasturnat la Tarnava

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.