fbpx
Acum citesti:
Cenaclul Flacăra cu Andrei Păunescu și invitații săi, la Mediaș
Intreg articolul 2 minute de lectura

Cenaclul Flacăra cu Andrei Păunescu și invitații săi, la Mediaș

Miercuri, 28 noiembrie, va avea loc la Mediaș, un spectacol de excepție susținut de Cenaclul Flacăra cu Andrei Păunescu și invitații săi. Sponsorul evenimentului este Romgaz, iar partener al evenimentului este Asociația “Mediaș Cetate Seculară”. Prețul unui bilet este de 25 lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a Stadionului Gaz Metan Mediaș – intrarea principală, începând de luni, 26 noiembrie 2018, între orele 11-15.

Muzică, poezie, dialog, mari cântece pentru țară, dragoste, părinți, identitate, libertate și dreptate, alături de prietenii medieșeni și de artiști de excepție vor putea fi văzute miercuri seara de la ora 18, la Sala Traube. Și-au anunțat participarea Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Magda Puskas, Emeric Imre, Cristian Buică, Valentin Moldovan, Vanghele Gogu, Maria Maria, Andrei Păunescu și trupa Totuși (Rareș Suciu – bass și Claudiu Purcărin – tobe). Totodată va avea loc și o lansare a albumului CD „Cântece de țară din Cenaclul Flacăra – Andrei Păunescu”.

Fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate către Centrul de copii și juniori Gaz Metan Mediaș pentru achiziția cadourilor pe care aceștia le vor primi cu ocazia Crăciunului. Totodată, persoanele care vor prezenta biletul de întrare la spectacol la casieria Stadionului Gaz Metan, vor beneficia de intrare gratuită la următorul meci al echipei, respectiv cel cu Viitorul, care se va desfășura miercuri 5 decembrie, ora 17:30.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.