fbpx
Acum citesti:
Bărbat surprins de un mal de pământ surpat, în Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Bărbat surprins de un mal de pământ surpat, în Sibiu

UPDATE 3 – Care este starea muncitorului rănit: “Bărbatul are 40 de ani si a fost diagnosticat cu traumatism toracic și contuzie pulmonara dreaptă precum și cu encefalopatie hipoxică. A fost detubat, i s-au efectuat și alte investihatii medicale: computer tomograf, investigații neurologice. Este internat în cadrul sectiei ATI pentru tratament și supraveghere”, a spus Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu. 

UPDATE 2 – ITM Sibiu început verificările în acest caz.

“Muncitorul este angajat cu contract individual de muncă la un operator economic cu sediul social în Ploiești, care efectua lucrări de canalizare pentru un alt operator economic.

În timpul lucrului, muncitorul a fost surprins de prăbușirea malurilor de pământ, fiind acoperit în totalitate, dar a fost extras la timp de către echpajul de salvare SMURD, astfel că a supraviețuit evenimentului și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

În acest caz, angajatorul va efectua cercetări pentru a putea fi stabilite cauzele și împrejurarile producerii evenimentului, iar I.T.M. Sibiu va verifica cercetarea și va aviza dosarul în vederea încadrării lui ca accident de muncă”, precizează responsabilii ITM Sibiu.

UPDATE – Bărbatul a fost extras de către pompieri, a fost evaluat medical și a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la spital.

Un bărbat a fost surprins, joi dimineața, de un mal de pământ surpat pe strada Lyon din municipiul Sibiu. 3 echipaje de pompieri și unul de la Descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu intervin pentru acordarea primului ajutor bărbatului prins sub malul de pământ. Revenim cu detalii.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.