fbpx
Acum citesti:
VIDEO: Poliția caută doi tineri care ar fi încercat să fure bani dintr-un bancomat
Intreg articolul 2 minute de lectura

VIDEO: Poliția caută doi tineri care ar fi încercat să fure bani dintr-un bancomat

Doi tineri sunt căutați de polițiști după ce ar fi încercat să fure bani dintr-un bancomat. Aceștia au fost surprinși în imagini de camerele de supraveghere montate în zonă iar oamenii legii cer sprijin pentru a îi putea identifica.
”Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unor persoane bănuite de săvârșirea tentativei la infracțiunea de furt calificat, în municipiul Sibiu. La data de 02 noiembrie a.c., în jurul orei 22,32, bancomatul unei bănci comerciale, amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, a semnalat o eroare de funcționare în sistemul de monitorizare, eroare care ar fi putut fi generată de o încercare de extragere ilegală a unei sume de bani.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Cei doi tineri ar fi încercat să retragă de la ATM suma de 3.000 de lei însă nu au reușit iar apoi au lovit aparatul și au distrus componente ale acestuia. Astfel bancomatul a semnalat eroarea iar la ora repsectivă doar cei doi tineri care apar în imagini se aflau în apropiere.
Oricine poate oferi informaţii cu privire la cele două persoane este rugat să sune la numărul de telefon fix 0269/208211, Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.