fbpx
Acum citesti:
FOTO – Pere Noel a adus cadouri din Franța pentru copiii din nordul județului
Intreg articolul 1 minute de lectura

FOTO – Pere Noel a adus cadouri din Franța pentru copiii din nordul județului

A devenit o tradiție de ani buni ca asociația franceză Apres 91 să desfășoare acțiuni umanitare in România. În cazul municipiului Mediaș este vorba de o colaborare de mai bine de 8 ani cu Asociația Fran-Mediensis, colaborare care constă in sprijinirea copiilor din familii defavorizate din municipiul Mediaș și din împrejurimi.

Concret, in fiecare an membrii asociatiei franceze aduc zeci de cadouri din partea lui Pere Noel pentru copii cu situație familială precară. Așa s-a întâmplat și in ziua de 4 decembrie. Beneficiarii pachetelor speciale de Crăciun au fost elevii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă și ai Centrului de Plasament din Dumbrăveni. Activitatea s-a desfășurat la sediul Asociației Fran-Mediensis și și-a atins scopul, acela de a aduce bucurie și zâmbete pe chipurile copiilor cărora le-au fost adresate.

Asociația Apres 91 este o asociație umanitară care împarte cadouri copiilor din familii defavorizate din România începând din 1993. Colaborarea dintre Asociația Apres 91 și asociația Fran-Mediensis se desfășoară neîntrerupt din anul 2010.

O asociatie din Franta a adus zambete pe chipurile copiilor din Medias 1
O asociatie din Franta a adus zambete pe chipurile copiilor din Medias 2
O asociatie din Franta a adus zambete pe chipurile copiilor din Medias
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.