fbpx
Acum citesti:
Șomerii sibieni au la dispoziție aproape 900 de locuri de muncă
Intreg articolul 2 minute de lectura

Șomerii sibieni au la dispoziție aproape 900 de locuri de muncă

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile în această săptămână un număr de 882 locuri de muncă vacante oferite de 64 angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 75 se adreseaza persoanelor cu studii superioare. Se caută, printre altele, inginer de sistem software, inginer mecanic, programator, inginer producție sau logistician gestiune flux, în timp ce 807 locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare.

41de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 44 de posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 106 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 8 locuri de muncă pentru femei de serviciu. 8 posturi sunt oferite pentru confecționeri-asamblori articole din textile, iar 19 locuri de muncă sunt pentru montatori subansamble.

Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la ospătari, unde sunt oferite 5 joburi, 10 locuri de muncă fiind oferite ucenicilor. În același timp sunt oferite 75 de posturi pentru lucrători comerciali și 27 de joburi pentru lăcătuși mecanici. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.