fbpx
Acum citesti:
Asociaţia “Vedem Împreună” sărbătoreşte şapte ani de existenţă
Intreg articolul 2 minute de lectura

Asociaţia “Vedem Împreună” sărbătoreşte şapte ani de existenţă

De şapte ani, Asociaţia “Vedem Împreună” îi ajută pe cei care au dizabilităţi de vedere.

Aniversarea va avea loc vineri, 14 decembrie, de la ora 11, în sala de conferinţe a Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Sibiu, din strada Morilor nr. 51 A.
După deschiderea festivă, Liviu Ittu, preşedintele organizaţiei, va prezenta un scurt istoric al Asociaţiei, iar apoi voluntarul Oana Morariu va trece în revistă activităţile şi proiectele desfăşurate de “Vedem Împreună”.
De la ora 12, va avea loc prezentarea de către drd. ing. Alexandru Dorobanţiu a instrumentelor inovative realizate, dar şi în curs de realizare, de către Asociaţie, urmând discuţii libere şi întrebări ale invitaţilor.
Sărbătorirea evenimentului va continua de la ora 13.30 la Centrul Cultural Sportiv şi de Agrement “Vedem Împreună” din localitatea Amnaș nr. 314.

Asociaţia umanitară “Vedem Împreună” a fost înfiinţată cu scopul de a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi de vedere din judeţul Sibiu.
“Noi ne propunem să desfăşurăm activităţi educative, cultural – sportive şi de timp liber, în special pentru copiii cu astfel de probleme. Obiectivul principal este integrarea copiilor nevăzători în învăţământul de masă, îndeosebi a acelora care nu au avut posibilitatea de a urma cursurile unei şcoli speciale sau de masă. Ne propunem să îi învăţăn să scrie, să citească şi să socotească, în speranţa de a putea fi integraţi într-o formă de învăţământ primar”, spune Liviu Ittu, preşedintele Asociaţiei.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.