fbpx
Acum citesti:
Crucea Roșie Sibiu îl trimite pe Moș Crăciun în casele sibienilor de peste 10 ani
Intreg articolul 2 minute de lectura

Crucea Roșie Sibiu îl trimite pe Moș Crăciun în casele sibienilor de peste 10 ani

Dacă doriţi să le oferiţi celor mici și anul acesta un cadou special şi o sărbătoare de neuitat, Crucea Roşie Sibiu îl poate aduce şi în acest an pe Moş Crăciun în casele sibienilor conform tradiției care deja există la Crucea Roșie Sibiu de ani de zile.

El nu va veni singur, ci alături de Crăciuniţa lui, pentru a asigura animaţia şi buna dispoziţie, în cadrul petrecerilor organizate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

“Dacă vreţi să le faceţi o surpriză celor dragi, îl puteți contacta pe Moş Crăciun la numărul de telefon 0269 217 646  sau  00741 11 89 75 sau puteţi să îl vizitaţi personal la sediul nostru, de pe strada Xenopol, pentru a stabili toate detaliile.

Pana îin prezent 12 dintre voluntarii Crucii Roșii Sibiu  s-au arătat disponibili să ducă daruri copiilor cuminţi din întreg oraşul. Moș Crăciun va veni la familii în Ajun de Crăciun, pe data de 24 decembrie, iar la grădinițe, scoli sau firme, în perioada 10 –  22 decembrie.

Deplasarea lui Moş Crăciun se va face contra-cost, fondurile strânse în cadrul acestui proiect urmând să susţină, anul următor, acţiunile umanitare ale Crucii Roşii Sibiu, precum şi activităţile educative cu voluntari. Pentru familii, tariful este de 100 de lei, iar pentru grădiniţe, şcoli sau firme, de 200 de lei, iar tariful poate varia in funcție de numărul de copii. 

Serviciul de Închiriere de  Moș Crăciun este una dintre sursele de finanțare a proiectelor umanitare derulate de Crucea Roșie, Filiala Sibiu. Mulțumim voluntarilor noștri care ne sprijină în acest proiect și mulțumim anticipat sibienilor care ne vor solicita acest serviciu”, explică Raluca Morar, directorul Crucii Roșii Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.