8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

FOTO – Daruri în apropierea Crăciunului din partea elevilor Liceului Teoretic „Axente Sever”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Începutul sărbătorilor de iarnă aduce cu sine dorința fiecăruia dintre noi de a fi mai buni, mai puțin egoiști, de a dărui mai mult decât se poate dobândi și de a aduce un zâmbet pe chipurile celor care au avut parte de un destin mai puțin favorabil. Este cazul elevilor Liceului Teoretic „Axente Sever”, care au desfășurat mai multe acțiuni umanitare în ultimele zile.
Astfel, elevii claselor a X-a Științele Naturii intensiv Engleză și a XI-a Științe Sociale s-au deplasat la Centrul pentru Îngrijire a Persoanelor Vârstnice din Mediaș. Acest centru este administrat de Direcția de Asistență Socială Mediaș și de Asociația „Sfântul Mihail Mărturisitorul”. Axentiștii au strâns bani pentru a cumpăra cadouri care au fost oferite persoanelor vârstnice de la acest centru. Liceenii au fost însoțiți de profesorii Claudiu Șimon, Alina Hațegan și directorul unității, Ana-Maria Agîrbiceanu.
Liceenii au rămas profund impresionați de căldura cu care au fost primiți și au simțit din plin bucuria de a dărui pentru a aduce un zâmbet pe chipurile persoanelor vârstnice. De asemenea elevii au intrat in atmosfera Crăciunului și au cântat colinde persoanelor aflate în acest centru.
Tot în aceste zile axentiștii au pregătit peste 200 de pachete în cadrul campaniei Shoebox. Elevii claselor a XI-a (Filologie, Științele Naturii, Științele Naturii intensiv Engleză, Științe Sociale și Instructor Sportiv), respectiv a XII-a Filologie s-au deplasat în comuna Axente Sever, la școala gimnazială din localitate și la centrul de plasament din Agîrbiciu, unde au oferit daruri elevilor cu situații materiale dificile. Axentiștii au fost însoțiți de profesorii Lenuța Moldovan, Ioana Bonțida și Diana Streza, alături și de directorului liceului, Ana-Maria Agîrbiceanu.


 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect