8 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

„MagicHOME” are nevoie de noi!

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Copiii bolnavi de cancer pot avea un zâmbet în plus datorită oamenilor cu suflet mare. „MagicHome” are nevoie de ajutor.
„În urmă cu exact un an, 636 oameni au stat pe Scaunul Rezistenței în semn de solidaritate cu părinții care își însoțesc copiii în spital în lupta împotriva cancerului. Atunci, am reușit împreună să fim peste 100.000 de oameni. Un an mai târziu, venim din nou în fața ta: ți-am cerut ajutorul pentru un MagicHOME, în București. Datorită generozității tale și a atâtor români care și-au pus casele la dispoziție, MagicHOME este acum o rețea de 10 adăposturi în opt orașe, o adevărată rețea de sprijin pentru părinții copiilor bolnavi de cancer”, spun organizatorii proiectului.
Până la sfârșitul acestui an, e nevoie ca 636 de companii să doneze 20% din impozitul pe profit pentru extinderea și administrarea rețelei „MagicHOME”.
„Ajută-ne să ajungem cu mesajul nostru la compania ta sau la compania la/cu care lucrezi sau la compania unui prieten care crezi că ar vrea și ar putea să ajute și să fie unul dintre cei 636. Ajută-ne să ajutăm! Ajută-ne să creștem rețeaua solidarității!”, este mesajul reprezentanților „MagicHome”.
 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect