fbpx
Acum citesti:
FOTO-VIDEO: Două accidente din cauza zăpezii, s-au produs unul după altul și la mică distanță
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO-VIDEO: Două accidente din cauza zăpezii, s-au produs unul după altul și la mică distanță

Două accidente au avut loc din cauza zăpezii, unul după altul și la distanță mică. Pe drumul spre Cisnădioara, o mașină a derapat și s-a izbit într-un stâlp iar la puțin timp, pe Calea Dumbrăvii, în zona Muzeului Satului, o altă mașină a derapat și a lovit autoturismul din fața sa și apoi o autospecială de descarcerare care se întorcea de la primul accident. O fetiță de 7 ani a fost rănită și transportată la spital.
”În municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, în zona muzeu, un autoturism condus spre Rășinari derapează și intră în coliziune cu autoturismul condus în fața sa și apoi cu o autospecială ISU Sibiu, condusă regulamentar din sens opus. O fetiță de 7 ani, pasageră în autoturismul care a derapat, a fost transportată la spital.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Fetița a suferit un traumatism cranio-facial și a fost dusă de urgență la Spitalul de Pediatrie din Sibiu pentru a primi îngrijiri medicale.
Autospeciala ISU se întorcea de la un alt accident produs pe drumul spre Cisnădioara, unde o mașină a derapat și s-a izbit într-un stâlp de pe marginea drumului. Din fericire, nu au fost victime, insă a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a debloca o persoană rămasă în autoturism.

VIDEO: Facebook/Info Trafic Jud. Sibiu

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.