fbpx
Acum citesti:
Membrii Clubului Rotaract Mediaș, la Campania Hrănește un Zâmbet
Intreg articolul 1 minute de lectura

Membrii Clubului Rotaract Mediaș, la Campania Hrănește un Zâmbet

Membrii Clubului Rotaract Mediaș au decis să se alăture iniţiativei Consiliului Local al Tinerilor, Hrănește un Zâmbet, contribuind astfel la cauza campaniei, și anume aceea de a îmbelșuga masa de sărbători a copiilor care provin din familii cu oportunități reduse.

În numele lor, Ina Lupu și Diana Cristea au făcut joi cumpărături într-un supermarket din cartierul Gura-Câmpului, urmând ca alimentele să fie donate și să ajungă, în preajma Crăciunului, la copii cu posibilități financiare reduse. Clubul Rotaract Mediaș a fost de-a lungul anilor un partener constant al campaniei umanitare “Hrănește un zâmbet”, ajunsă în acest an la cea de a XVI-a ediție.

Până în data de 20 decembrie, medieșenii sunt invitați să se alăture campaniei Hrănește un zâmbet donând alimente neperisabile și produse de igienă în coșurile amplasate la ieșirea din supermarketurile și hypermarket-urile partenere. Peste 3.000 de copii cu rezultate excelente la învățătură, însă cu o situații materiale dificile au avut parte, în anii precedenți, de sărbători călduroase și îmbelșugate prin prisma donațiilor făcute în cadrul acestei campanii.

Clubul RotarAct Medias la Campania Hraneste un Zambet 1
Clubul RotarAct Medias la Campania Hraneste un Zambet
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.