5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Curse anulate pe Aeroportul Sibiu din cauza condițiilor meteo

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

UPDATE – Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au transmis, luni dimineața, situația curselor întârziate precum și detalii despre intervențiile care se desfășoară pentru ca avioanele să decoleze și să aterizeze în condiții cât mai bune.
„Situația pistei: condițiile de aterizare/decolare sunt normale. Se intervine cu 3 multifuncționale dintre care 2 dotate cu lamă, perie și suflanta și una dotată cu perie și suflanta. Totodată, se intervine cu camionul de împrăștiat material degivrant dotat cu plug. S-au folosit pana in acest moment 15 tone de material antiderapant.
Situație zboruri: În cursul dimineții de astăzi au decolat toate cele 4 curse programate spre: Bucuresti, Munchen, Frankfurt și Memmingen. Întârzierile înregistrate astăzi, cu o durată cuprinsa între 40 -70 minute, pentru cele 4 curse menționate sunt generate de procese specifice condițiilor meteorologice, respectiv de procesul de degivrare. Următoarea sosire este programata la ora 12.00 de la Stuttgart. Va vom tine la curent cu situația zborurilor”, se arată în respectivul comunicat de presă.
Din cauza condițiilor meteo cursa Sibiu – Munchen programată pentru plecare duminică seara la ora 19.20 a fost anulată. Din acest motiv a fost anulată și cursa Munchen – Sibiu programată pentru sosire la ora 0.55. „Pasagerii vor fi rerutați. Precizăm faptul ca o parte din restul zborurilor operate în cursul după-amiezii de ieri au suferit întârzieri generate de operațiunile specifice condițiilor meteorologice”, transmit reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect