fbpx
Acum citesti:
Sibienii, invitați să se implice în viitorul Europei
Intreg articolul 2 minute de lectura

Sibienii, invitați să se implice în viitorul Europei

Sibienii sunt invitați să se implice în viitorul Europei. Consiliul Județean Sibiu organizează o dezbatere publică în acest sens, urmărind stimularea implicării locale pentru viitorul Europei.

Dezbaterea “Implicare locală pentru viitorul Europei” de joi, de la ora 9.30, face parte din seria de evenimente organizate sub egida noii inițiative CoR – Future of Europe – și are loc și în contextul în care România a fost aleasă să găzduiască Summit-ul Autorităților Locale și Regionale din Uniunea Europeană care va avea loc în perioada 14-15 martie 2019 la București în perioada exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene.
La dialogul cu cetățenii de la Sibiu vor lua parte Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu și membru supleant al Delegației Naționale a României la Comitetul European al Regiunilor (PPE), Robert Negoiță, primar al Sectorului 3 din București, președinte al Delegației Naționale a a României la Comitetul European al Regiunilor (PES) și Christophe Rouillon, primar al comunei Coulaines, membru al Delegației Naționale a Franței la Comitetul European al Regiunilor (PES).
Acest dialog local se înscrie, totodată, și în rândul campaniei de conștientizare privind alegerile europene din 23-26 mai 2019 (www.dedataastavotez.eu), ce vor avea loc la 40 de ani distanță de la primele alegeri directe pentru Parlamentul European.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.