fbpx
Acum citesti:
FOTO – Surprize pentru sute de vârstnici înainte de Crăciun
Intreg articolul 3 minute de lectura

FOTO – Surprize pentru sute de vârstnici înainte de Crăciun

Peste 200 de vârstnici din localități situate în zona de nord a județului Sibiu au avut parte de o surpriză plăcută înainte de Crăciun din partea elevilor Școlii Postliceale Auxilla Mediaș. La inițiativa profesorului Casandra Irimie, elevii s-au mobilizat exemplar și au reușit să le facă o bucurie celor peste 200 de vârstnici din localitățile Șmig, Giacăș, Micăsasa, Țapu, Chesler, Valea Viilor, Motiș, Axente Sever, Agârbiciu, Șoala, Târnava sau Zlagna.

Într-o lună de zile, cât a durat campania, elevii au strâns bani, au făcut cumpărături și acum câteva zile au oferit darurile unor oameni din localități izolate, care s-au bucurat enorm de vizită. S-au bucurat atât de surpriza de Sărbători, cât mai ales de faptul că cineva le-a trecut pragul. Atât de mare a fost mobilizarea încât pe lângă cele 200 de pachete oferite vârstnicilor, elevii școlii medieșene au pregătit zeci de pachete de Crăciun și pentru alte campanii sau oameni aflați în dificultăți materiale.

Daruri au ajuns la elevii Grădiniței numărul 5 din Mediaș, alte cadouri au fost pentru campania “Îmbrățișează-I pe cei nevoiași”, dar și pentru oamenii din Munții Apuseni, beneficiari ai campaniei “Călătorie de suflet, călătorie cu sens”.

“În cadrul campaniei “Moș Crăciun pentru bunicii noștri” am reușit să aducem o bucurie unui număr de 200 de vârstnici din comunele și satele învecinate Mediașului. Este vorba despre Alma Dumbrăveni, Șmig, Giacăș, Micăsasa, Țapu, Chesler, Valea Viilor, Motiș, Axente Sver, Agârbiciu, Șoala, Târnava și Zlagna. Fiecare bunic a primit un pachet cu alimente, ceva dulce, fructe și cozonac.

Tot în cadrul campaniei, elevii școlii noastre au fost trimișii lui Moș Nicolae pentru micuții de la Grădinița numărul 5. De asemenea, am reușit să aducem o bucurie unei familii cu 5 copilași din satul Fofeldea. Această familie a rămas fără locuință, care a ars cu tot ce era în interior. Aceștia au primit de la noi hăinuțe, încălțăminte, alimente, dulciuri și jucării.

Am reușit de asemenea să ne mobilizăm și am participat și la alte campanii organizate în Mediaș. Am strâns aproximativ 100 de pachete pentru copilașii mai puțin norocoși pe care i-am donat în cadrul campaniei “Îmbrățișează-I pe cei nevoiași” și 50 de pachete cu alimente, conserve, fructe și dulciuri pentru campania doamnei director a Școlii “Mihai Eminescu”, “Călătorie de suflet, călătorie cu sens”, pachete care au ajuns la personae din Munții Apuseni.

Vreau să mulțumesc din suflet elevilor școlii noastre, elevilor mei, pentru implicare, bunătate și motivație. Fără ei nu ar fi fost posibil nimic. De asemenea, vreau să aduc mulțumiri și celor care au crezut în Campania noastră și ne-au ajutat, sponsorilor care au fost alături de noi”, a spus Casandra Irimie, inițiatorul acestei campanii.

Final Campanie Mos Craciun pentru bunicii nostri 1
Final Campanie Mos Craciun pentru bunicii nostri 2
Final Campanie Mos Craciun pentru bunicii nostri 3
Final Campanie Mos Craciun pentru bunicii nostri 4
Final Campanie Mos Craciun pentru bunicii nostri 5
Final Campanie Mos Craciun pentru bunicii nostri 6
Final Campanie Mos Craciun pentru bunicii nostri 7
Final Campanie Mos Craciun pentru bunicii nostri 8
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.