fbpx
Acum citesti:
Trei adolescenți reținuți după ce au bătut în parc un alt băiat
Intreg articolul 2 minute de lectura

Trei adolescenți reținuți după ce au bătut în parc un alt băiat

Trei adolescenți, de 16 și 17 ani au fost reținuți de polițiști după ce, în urmă cu trei săptămâni au bătut pe stradă un alt băiat. Agresiunea a avut loc în parcul de pe strada Cetății, adolescentul a fost lovit cu pumnii și picioarele și a ajuns apoi la spital, având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

”În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, la data de 17 decembrie, polițiștii Compartimentului Proximitate  din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut trei minori. În fapt, la data de 28 noiembrie, în jurul orei 15.00, în timp ce se aflau în parcul de pe strada Cetății din municipiul Sibiu, pe fondul unor neînțelegeri spontane, cei trei minori l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe un adolescent în vârstă de 16 ani, acesta din urmă având nevoie de mai multe zile de îngrijire medicală.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Cei trei adolescenți agresori au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt cercetați penal pentru loviri și alte violențe.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.