fbpx
Acum citesti:
Proiect de excepție: „Împreună reconstruim Palatul Copiilor”
Intreg articolul 1 minute de lectura

Proiect de excepție: „Împreună reconstruim Palatul Copiilor”

Joi, 20 decembrie, la ora 10, este programată prezentarea proiectului „Împreună reconstruim Palatul Copiilor”. Evenimentul va avea loc în noul sediu aflat pe strada Henri Coandă, nr. 51 (în spatele Liceului Henri Coandă).

“Palatul Copiilor din Sibiu este o instituție cu tradiție și rezultate frumoase. De foarte mulți ani, acesta este locul unde șansele de a învăța lucruri valoroase care țin de artă, știință și nu numai, sunt în mod egal oferite tuturor copiilor și tinerilor! În acest an, Palatul Copiilor se pregătește de mutare ca urmare a retrocedării clădirii actuale proprietarilor de drept.

Consiliul Local Sibiu a oferit un spațiu în cadrul internatului Liceului Tehnologic ”H. Coandă” Sibiu, spațiu care necesită reparații și reabilitări majore. Aceste reparații depășesc cu mult bugetul pe care îl avem la dispoziție. Ca atare, facem un apel către comunitate pentru a ne sprijini în acest demers. Pentru a reuși într-un asemenea proiect avem nevoie ca întreaga comunitate să se implice pentru viitorul copiilor”, se arată într-un comunicat de presă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.