fbpx
Acum citesti:
Trenuri anulate sau întârziate, din cauza copacilor căzuți pe căile ferate
Intreg articolul 2 minute de lectura

Trenuri anulate sau întârziate, din cauza copacilor căzuți pe căile ferate

Vremea nefavorabilă a creat probleme pe căile ferate din mai multe orașe.

Nici Sibiul nu a fost ferit de ele, astfel că mai multe trenuri au avut întârzieri sau chiar au fost anulate, după cum ne-au semnalat unii cititori.
“Trenurile nu au circulat aseară. Mă refer la trenul Sibiu-Caracal de la 2:40 și Sibiu-Craiova de la 7”, este unul dintre mesajele primite de redacția noastră.

Conform lui Lucian Ilie, reprezentant al Poliției de Transporturi Feroviare, aseară au fost probleme din cauza copacilor căzuți pe căile ferate în zona localității Câineni, județul Vâlcea. Acesta declară că a mai fost  vorba de linia 201 Podu Olt – Piatra Olt.
Potrivit Oanei Brânzan, reprezentant al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, în această dimineață s-a intervenit cu utilaje şi personal de specialitate pe secţiile Valea Mărului – Câineni şi Valea Sadului – Livezeni pentru tăierea copacilor căzuţi în gabarit şi pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact şi repunerea sub tensiune.
După câteva ore, traficul a fost reluat, iar în aceste momente trenurile circulă în condiții de iarnă, însă fără mari probleme de trafic.
“În continuare, echipele feroviare fac verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată de pe raza judeţelor aflate sub incidența celor două coduri de vreme nefavorabilă, iar pe segmentele unde situația o impune se va interveni operativ cu personal și utilaje, astfel încât să menținem operational traficul pe toate magistralele”, explică Oana Brânzan, într-un comunicat de presă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.