fbpx
Acum citesti:
“Camionul de Crăciun” aduce o mulțime de cadouri pentru copii
Intreg articolul 1 minute de lectura

“Camionul de Crăciun” aduce o mulțime de cadouri pentru copii

Din dorinţa dezvoltării spiritului civic, Asociaţia Tăşuleasa Social, în parteneriat cu organizaţia germană Die Johanniter Unfall Hilfe (Ordinul Cavalerilor Ioaniţi), va desfăşura acţiunea de distribuire a cadourilor cunoscută sub numele de “Camionul de Crăciun”.

De 15 ani, în preajma Crăciunului, copiii din Germania pregătesc şi împachetează daruri pentru copii din România. Scopul acestei acţiuni devenită tradiţie şi care implică mii de voluntari, camioane şi zâmbete este acela de a învăţa copii să primească, dar şi să dea mai departe.

Pentru a se bucura de atmosfera sărbătorilor de iarnă, copiii de la Şcoala cu clasele I-VIII “Stănescu Valerian’”, precum şi copiii de la grădiniţă sunt invitați vineri, 28 decembrie 2018, la ora 12, în faţa Primăriei Comunei Târnava, însoţiti de educatori, învățători sau profesori pentru a-şi primi cadoul alături de ceilalţi colegi.

“Dacă îţi vrei cadoul, vino personal la locul evenimentului! În caz contrar, cadoul tău va fi donat altui copil din alt oraş!”, transmit organizatorii evenimentului.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.