fbpx
Acum citesti:
FOTO – Decembrie bogat în evenimente pentru elevii CȘEI Turnu Roșu
Intreg articolul 1 minute de lectura

FOTO – Decembrie bogat în evenimente pentru elevii CȘEI Turnu Roșu

La Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu, luna decembrie a fost foarte bogată în evenimente.

În pragul Zilei Naționale și a Centenarului marii Uniri școala noastră a fost decorată cu steaguri tricolore dăruite de către Metropolis Com iar elevii școlii au prezentat un frumos program artistic dedicat acestui eveniment special.

Și în acest an Moș Nicolae a vizitat instituția din Turnu Roșu și, ajutat de Fundația ”Heart of Hope”, a oferit daruri elevilor și personalului .

Joi, 20 decembrie, frumoasele colinde au umplut de bucurie și încântare sufletele celor prezenți la serbarea dedicată Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului. Moș Crăciun și-a făcut apariția în mijlocul elevilor încărcat cu daruri pe care le-a oferit tuturor cu mare drag. Efortul lui Moș Crăciun a fost susținut cu generozitate de : Asociația Lion Millenium Sibiu, Rotary Club Sibiu și Crăciun Trade SRL Turnu Roșu.

“Mulțumim tuturor celor care au susținut aceste evenimente și le dorim succes în întreaga activitate! Acum, în pragul Sărbătorilor de iarnă, conducerea instituției urează „Sărbători Fericite!” tuturor angajaților și colaboratorilor. „LA MULȚI ANI ! 2019”, este mesajul conducerii CȘEI Turnu Roșu.

CSEI Turnu Rosu 1
CSEI Turnu Rosu 2
CSEI Turnu Rosu 3
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.