fbpx
Acum citesti:
FOTO: Doi copii și tatăl lor răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO: Doi copii și tatăl lor răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR

Doi copii și tatăl lor au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR. Accidentul a avut loc pe DN1, la intersecția cu drumul spre Cisnădie. Șoferul unui TIR a ieșit de pe durmul județean și a virat la stânga fără să acorde prioritate unei mașini care circula regulamentar.

”Accidentul a avut loc pe DN 1, la intersectie cu DJ 106D. Șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu virează la stânga fără să acorde prioritate și intră în coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus. Doi minori, de 6 și 12 ani au fost răniți.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
În autoturism se afla întreaga familie, mama, tatăl și cei trei copii. Doi dintre ei au fost răniți dar și tatăl lor care se afla la volan. Copilul cel mic, în vârstă de 3 ani, și mama lui nu au fost răniți însă au fost duși cu toții la spital.
accident DN1 masina cu TIR
accident DN1 masina cu TIR 1

 

 

Smurd transp la spital trei copii și mama acestora, dintre care un copil cu traumatism cranio-facial și unul cu dureri abdminale. Celălalt copil și mama nu necesită îngrijiri medicale.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.