fbpx
Acum citesti:
FOTO: Copil de 4 ani și o tânără de 18 ani spulberați de o mașină
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO: Copil de 4 ani și o tânără de 18 ani spulberați de o mașină

Un copil de 4 ani și o tânără de 18 ani au fost spulberați de o mașină. S-a întâmplat în localitatea Merghindeal, un tânăr de 25 de ani cirucla cu viteză prea mare și a pierdut controlul volanului. Mașina a lovit un autoturism parcat iar apoi o tânără de 18 ani și un copil de doar 4 ani care aflau în apropiere.

” Pe DJ 105, în localitatea Merghindeal, pe fondul vitezei neadaptate, un șofer în vârstă de 25 de ani intră în coliziune cu un turism staționat după care acroșează o tânără de 18 ani și un copil de 4 ani, pietoni lângă mașina staționată.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
În urma impactului, pe lângă tânăra și copilul de 4 ani, au fost răniți și trei pasageri din mașină. În total, în urma accidentului au fost 5 victime. Cu toții au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
Copilul de 4 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și are răni la o mână iar tânăra de 18 ani are un traumatism lombar. Cei trei pasageri din autourism, un bărbat și două femei, au și ei mai multe traumatisme.
accident Merghindeal
accident Merghindeal 2

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.