fbpx
Acum citesti:
N-a venit Crăciunul încă dar șoferii s-au apucat de băut!
Intreg articolul 2 minute de lectura

N-a venit Crăciunul încă dar șoferii s-au apucat de băut!

N-a venit Crăciunul încă dar șoferii s-au apucat de băut! În ultimele 24 de ore, polițiștii au depistat mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan. Alții s-au gândit că în prag de sărbători pot conduce fără permis.

Ieri dimineață, pe strada Cuptorului din Sibiu, un bărbat de 38 de ani, fără permis de conducere, a fost prins de polițiști la volanul unei mașini. Omul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.  Tot ieri, în localitatea Ațel, un bărbat de 32 de ani, localnic,  era la volanul unui microbuz și conducea cu viteză. A pierdut controlul volanului și s-a izbit într-o conductă de gaz iar apoi într-un stâșp de electricitate. Șoferul era însă și băut, avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șirul șoferilor prinși băuți la volan a continuat și în cursul nopții. În Șeica Mare, un șofer de 22 de ani a fost depistat cu o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat iar în Mediaș, un tânăr de 27 de ani, din localitatea Bazna, a fost oprit de oamenii legii și testat alcoolscopic, rezultatul a fost de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot în Mediaș, un tânăr de 19 ani, din Blăjel, a fost depistat la volanul unei mașini deși avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Toți șoferii prinși băuți au fost duși la spitale pentru a li se preleva probe de sânge. Ei s-au ales cu dosare penale și sunt cercetați pentru conducere sub influența alcoolului.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.