fbpx
Acum citesti:
Sarbatori cu merinde alese si colinde in centrele de plasament sibiene
Intreg articolul 1 minute de lectura

Sarbatori cu merinde alese si colinde in centrele de plasament sibiene

Magia sarbatorilor atinge si beneficiarii centrelor de plasament din judetul Sibiu. Dupa ve au impodobit bradul cu globuri confectionate chiar de ei, multi dintre cei aflati in aceste centre vor avea ocazia de a petrece Craciunul alaturi de familie. Surprizesunt pregatite si pentru cei ramasi in institutiile de ocrotire sociala. Acestia se vor bucura de colinde, mese festive si programe de activitati specifice sarbatorilor.

Si anul acesta copiii din cadrul centrelor de plasament din judetul Sibiu, il vor astepta cu bucurie pe Moș Craciun in mijlocul lor. Acesta va fi primit cu cantece, jocuri si poezii de Craciun,  iar in schimb darnicul mos le va aduce multe daruri,  bunatati traditionale , fructe si dulciuri.”, spune Beatrice Muntean, purtatorul de cuvant al DGASPC Sibiu.

De pe mesele celor care fac sarbatorile in centrele de plasament nu vor lipsi cozonacul si sarmalutele. De asemenea, in Ajunul Craciunului, copiii vor merge la colindat alaturi de ceilalti membri ai comunitatii din care fac parte.

In judetul Sibiu sunt 7 centre de plasament pentru copii care insumeaza aproximativ o mie de beneficiari.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.