fbpx
Acum citesti:
Scandal din cauza unui taxi ocupat de doi tineri
Intreg articolul 2 minute de lectura

Scandal din cauza unui taxi ocupat de doi tineri

Miercuri dimineața în jurul orei 6.20, pe strada Stadionului din municipiul Mediaș, între două grupuri restrânse de persoane a izbucnit un conflict spontan generat de nemulțumirea a trei bărbați față de faptul că doi tineri au ocupat un autoturism taxi pe care cei trei îl comandaseră.

În timpul conflictului, unul dintre cei trei bărbați, medieșean în vârstă de 30 de ani, a încercat să tragă din autoturism o altă persoană, moment în care șoferul a pus mașina în mișcare, accidentându-l ușor. Taximetristul nu a oprit, continuându-și deplasarea.

Acesta a fost identificat în câteva ore, are vârsta de 62 de ani și este din localitatea Dârlos. Medieșeanul în vârstă de 30 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a prezentat o concentrație de 0,54 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului, iar polițiștii medieșeni continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în conflict, în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.