fbpx
Acum citesti:
Aproape 700 de joburi la finalul lui 2018, în Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Aproape 700 de joburi la finalul lui 2018, în Sibiu

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această perioadă un număr de 691 de locuri de muncă vacante oferite de 57 angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite, 22 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume asistent manager, consilier juridic, funcţionar administrativ, inginer mecanic, manager proiect, redactor sau şef secţie, în timp ce 669 de posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

11 joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 8 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 107 locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 23 de locuri de muncă pentru factori poștali. 56 de posturi sunt oferite pentru confecționeri articole din piele și înlocuitori, iar 23 de locuri de muncă sunt pentru montatori subansamble.

Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la ospătari, unde sunt oferite 5 joburi, 15 locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 99 de posturi pentru lucrători comerciali și 21 de joburi pentru lăcătuși mecanici. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.