fbpx
Acum citesti:
Aproape 4000 de sibieni au beneficiat de tratament balnear in 2018
Intreg articolul 2 minute de lectura

Aproape 4000 de sibieni au beneficiat de tratament balnear in 2018

3872 de sibieni s-au tratat, prin intermediul Casei Judetene de Pensii Sibiu in statiunile balneare din tara noastra. Pentru judetul nostru au fost allocate 19 serii de bilete.
Cele mai solicitate statiuni au fost Caciulata, Calimanesti, Bazna, Buzias, Felix, Covasna, Olanesti, Geoagiu Bai si Saturn.

Sibienii care au beneficiat in cursul acestui an de bilet de tratament se pot bucura de un nou sejur balnear abia in 2020. Cei care nu au prins bilet in 2018 au o sansa reala anul viitor.

Pentru a obtine un bilet de tratament sibienii trebuie sa depuna la Casa de Pensii Sibiu un dosar care sa contina o cerere tip, o copie dupa actul de identitate, un bilet de trimitere de la medicul de familie si o copie dupa cuponul de pensie sau adeverinta de venit. Atentie! Cererile trebuiesc inregistrate cu 2 luni inaintea datei la care se doreste efectuarea tratamentului balnear.

Se pot alege sejururi de tratament in statiunile: 1 Mai, Amara, Bazna, Buzias, Calimanesti, Caciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu Bai, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Olanesti, Pucioasa, Sarata Monteoru, Saturn, Sangeorz, Slanic Moldova, Sovata, Techirghiol, tg. Ocna, Tusnad, Vatra Dornei si Venus.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.