fbpx
Acum citesti:
Cauți un loc de muncă? Aici sunt ofertele săptămânii
Intreg articolul 2 minute de lectura

Cauți un loc de muncă? Aici sunt ofertele săptămânii

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile în această săptămână un număr de 644 locuri de muncă vacante oferite de 75 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 23 se adresează persoanelor cu studii superioare. Se caută, printre altele, agent contractări și achiziții, asistent comercial, asistent manager, manager de produs, referent de specialitate financiar – contabil sau șef secție, în timp ce 621 sunt pentru persoane fără studii superioare.

15 joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 8 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 42 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 23 de locuri de muncă pentru factori poștali. 20 de posturi sunt oferite pentru confecționeri articole din piele și înlocuitori, iar 50 de locuri de muncă sunt pentru montatori subansamble.

Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la ospătari, unde sunt oferite 5 joburi, 8 locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 92 de posturi pentru lucrători comerciali și 31 de joburi pentru lucrători în bucătărie (spălători vase mari). Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.