fbpx
Acum citesti:
Un fost jucător al Gazului Metan, la concursul Exatlon
Intreg articolul 2 minute de lectura

Un fost jucător al Gazului Metan, la concursul Exatlon

Un fost jucător al formației Gaz Metan Mediaș participă la concursul Exatlon. Este vorba despre Costin Gheorghe, care în urmă cu câțiva ani a îmbrăcat tricoul formației de pe Târnava Mare. Costin Gheorghe este unul dintre “faimoşii” care se vor lupta pentru marele premiu în cel de-al treilea sezon al competiţiei fenomen Exatlon.

 Emisiunea „Exatlon România” revine sâmbătă, la Kanal D, cu sezonul trei. Cei 20 de concurenți, zece Faimoși și zece Războinici, sunt gata să treacă prin cea mai dură și, în același timp, frumoasă experiență a vieții lor.Cel de-al treilea sezon al show-ului începe sâmbătă, 12 ianuarie, la Kanal D. Emisiunea, prezentată de Cosmin Cernat, va fi difuzată patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marți, de la ora 20.

 Costin Gheorghe s-a născut în București, iar fotbalul l-a început la vârsta de 9 ani. A evoluat la mai multe cluburi din România printre care se numără Rapid București, Gaz Metan Mediaș și Sportul Studențesc, iar în prezent este component al formației Academica Clinceni. Costin provine dintr-o familie numeroasă, el mai având doua surori, una dintre ele fiind cântăreața Elena Gheorghe.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.