fbpx
Acum citesti:
Tâlhării în plină stradă, patru tineri au atacat oameni și le-au furat tot ce aveau asupra lor
Intreg articolul 2 minute de lectura

Tâlhării în plină stradă, patru tineri au atacat oameni și le-au furat tot ce aveau asupra lor

Au tâhărit doi oameni în plină stradă iar acum au fost prinși de polițiști. Patru tineri, printre care trei minori, au atacat doi bărbați în noaptea de 2 spre 3 ianuarie și le-au furat toate bunurile pe care le aveau asupra lor. Cei patru tineri au fost reținuți și urmează să fie duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.
”La data de 3 ianuarie, doi sibieni au reclamat poliției faptul că, în jurul orei 03,00, respectiv 04,00, în timp ce se aflau pe strada Siretului, respectiv Uzinei din municipiul Sibiu, patru persoane necunoscute i-ar fi lovit și le-ar fi sustras bunurile pe care le aveau asupra lor, trei telefoane mobile, un acumulator extern, un ceas de mână, un inel, verighetă, bani și țigări. Ca urmare a investigațiilor derulate de către polițiștii sibieni, la data de 10 ianuarie, s-a reușit identificarea și prinderea a patru tineri, cu vârsta de 20, respectiv 17 ani (trei dintre ei), domiciliați în localitățile Hosman și Copșa Mică.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Polițiștii au făcut percheziții în locuințele a doi dintre indivizi și au găsit acolo toate bunurile furate. Cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.