fbpx
Acum citesti:
Au bătut oameni pe stradă din senin, 9 indivizi au fost reținuți de polițiști
Intreg articolul 2 minute de lectura

Au bătut oameni pe stradă din senin, 9 indivizi au fost reținuți de polițiști

Au bătut oameni pe stradă din senin, însă, au fost prinși de polițiși și au fost reținuți. Este vorba despre două grupuri de indivizi. Cinci dintre ei, din Dobârca, au bătut un localnic care mergea pe stradă. Alți patru agresori au atacat doi bărbați, în centrul Sibiului, pe Nicolae Bălcescu.

”În continuarea cercetărilor desfășurate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au reținut cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 41 de ani, domiciliați în satul Dobârca. Cei cinci sunt bănuiți că, în seara zilei de 31 decembrie 2018, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din aceeași localitate,  care se deplasa pe jos, pe raza localității Dobârca.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt cercetați pentru loviri și alte violențe.
Un alt grup de agresori a atacat în centrul Sibiului. Patru tineri, cu vârste între 17 și 23 de ani, au lovit doi bărbați care mergeau pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. ”La data de 7 ianuarie, doi sibieni în vârstă de 32, respectiv 33 de ani, au reclamat Poliției Municipiului Sibiu faptul că, la data de 23 decembrie 2018, în jurul orei 01,15, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Sibiu, pe fondul unui conflict spontan, au fost loviți de 4 persoane necunoscute, leziunile suferite necesitând între 20 – 45 de zile de îngrijiri medicale.” a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Acum, oamenii legii au reușit să îi prindă pe indivizi și i-au reținut. Aceștia vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Sunt cercetați și ei pentru loviri și alte violențe.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.