fbpx
Acum citesti:
Prins de două ori băut la volan, un bărbat din Șelimbăr a fost reținut
Intreg articolul 2 minute de lectura

Prins de două ori băut la volan, un bărbat din Șelimbăr a fost reținut

Un bărbat de 61 de ani din Șelimbăr a fost reținut de polițiști după ce a fost prins de două ori băut la volan. Prima dată a fost oprit de oamenii legii în satul Mohu, pe 26 octombrie, avea atunci o aloolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Deși i-a fost suspendat permisul de conducere, omul s-a urcat din nou băut la volan, în decembrie înainte de Crăciun. Avea o concentrație de alcool și mai mare, de 0,99 mg/l alcool în aerul expirat.
”La data de 26 octombrie 2018, în satul Mohu, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism, cu o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu această ocazie întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce. Ulterior, la data de 21 decembrie 2018, în municipiul Sibiu, bărbatul a fost depistat din nou conducând băut, cu o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, de această dată fiind demarate cercetări privind atât infracțiunea de conducere sub influența alcoolului, cât și infracțiunea de conducere având acest drept suspendat.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
După finalizarea cercetărilor, polițiștii au decis să îl rețină pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și aplicării măsurii controlului judiciar. El este cercetat pentru două infracțiuni de conducere sub influența alcoolului și a unei infracțiuni de conducere a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.