fbpx
Acum citesti:
Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de polițiștii sibieni
Intreg articolul 2 minute de lectura

Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de polițiștii sibieni

În perioada 18 – 20 ianuarie, polițiștii sibieni au constatat 7 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 26 de permise de conducere, au retras 14 certificate de înmatriculare și au aplicat 364 de sancțiuni contravenționale în valoare de 87.000 de lei.

Sâmbătă seara în jurul orei 20, pe DJ 105, în localitatea Dealu Frumos, polițiștii au verificat alcoolscopic un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Agnita, aflat la volanul unui autoturism condus spre localitatea Merghindeal. Rezultatul testării alcoolscopice a fost de 0,64 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Duminică dimineața în jurul orei 3,30, pe DJ 105G, la ieșirea din localitatea Avrig spre Mârșa, polițiștii au testat alcoolscopic șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Mârșa. Întrucât rezultatul testării a fost de 0,62 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, șoferul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea nivelului alcoolemiei în sânge. În consecință, s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Duminică după amiaza în jurul orei 15,30, pe DN 1, în afara localității Avrig, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un băcăuan în vârstă de 31 de ani. Pe autoturism erau aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare eliberate de alt stat, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că mașina era radiată din circulație începând cu data de 18 ianuarie 2019. În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.