fbpx
Acum citesti:
Aproape 1.000 de joburi pentru șomerii sibieni
Intreg articolul 2 minute de lectura

Aproape 1.000 de joburi pentru șomerii sibieni

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această săptămână un număr de 998 de locuri de muncă vacante oferite de către 95 de angajatori.

Din totalul locurilor de muncă, 34 se adresează persoanelor cu studii superioare. Se caută printre altele, agent contractări şi achiziţii, asistent comercial, asistent manager, auditor intern, inginer chimist, inginer mecanic, kinetoterapeut, manager de produs, nutriţionist şi dietician, recepţioner hotel, referent de specialitate financiar – contabil sau şef schimb, în timp ce 964 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

41 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 13 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 169 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 23 de locuri de muncă pentru factori poștali. 100 de posturi sunt oferite pentru confecționeri articole din piele și înlocuitori, iar 55 de locuri de muncă sunt pentru montatori subansamble.

Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la ospătari, unde sunt oferite 5 joburi, 10 locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 65 de posturi pentru lucrători comerciali și 31 de joburi pentru lucrători în bucătărie. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.