12.9 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

VIDEO| Accident pe A1, spre Ocna Sibiului, cu cinci victime. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Cele mai citite

ACTUALIZARE, ora 20.50: Traficul a fost reluat în ambele direcții, pe DJ 106B.

Știre inițială:

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident ce a avut loc sâmbătă seară la ieșirea de pe A1, spre Ocna Sibiului. Acestea au fost transportate la spital.


Potrivit Elenei Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, se pare că accidentul de pe DJ 106B s-a produs după ce șoferul unui autoturism condus spre Aeroport a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz pentru transport persoane, condus regulamentar spre Ocna Sibiului. „Imediat după impact, șoferul autoturismului a abandonat mașina și a fugit pe câmp. Se fac verificări în vederea identificării acestuia”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
În microbuz se aflau 11 pasageri, plus șoferul.
Accidentul s-a soldat cu cinci victime, respectiv două femei de 44 și 45 de ani, un bărbat de 50 de ani și doi băieți de 15 și 16 ani. Toate victimele prezintă leziuni minore și au fost transportate la spital.
În zonă, traficul este blocat total.

https://www.facebook.com/sibiusutalasuta/videos/293949177981091/
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se apropie vacanța de primăvară a elevilor. Câte zile libere vor avea copiii

Vacanța de primăvară pentru copiii de grădiniță, elevi și profesori începe sâmbătă, 27 aprilie, și durează 11 zile, până...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect