fbpx
Acum citesti:
Indisciplina pietonilor, neacordarea priorității de trecere la autovehicule și pietoni sunt cauzele accidentelor din 2018
Intreg articolul 1 minute de lectura

Indisciplina pietonilor, neacordarea priorității de trecere la autovehicule și pietoni sunt cauzele accidentelor din 2018

Un număr de 39 de accidente rutiere s-au produs anul trecut pe raza municipiului Mediaș. Numărul accidentelor grave a fost mai mic decât în 2017 și nu s-a înregistrat nicio persoană decedată.

 

Au fost înregistrate creșteri în schimb numărul de accidente ușoare și implicit numărul persoanelor rănite ușor. Astfel, 9 accidente grave soldate cu 9 răniți grav, au avut loc anul trecut pe raza municipiului Mediaș. De asemenea, au fost înregistrate alte 30 accidente ușoare, soldate cu 35 răniți. La capitolul accidente grave, numărul a fost în scădere în 2018 față de anul precedent, iar la cele ușoare, numărul a fost ceva mai mare.

Accidentele s-au petrecut pe mai multe străzi din oraș, fără să existe una cu risc ridicat de producere a acestora. Printre cauzele care au condus la producerea accidentelor rutiere din municipiul Mediaș se numără indisciplina pietonilor, neacordarea priorității de trecere la autovehicule și pietoni, viteza și neasigurarea la efectuarea manevrei de mers înapoi.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.