fbpx
Acum citesti:
ULTIMA ORĂ – Sindicaliștii Romgaz ies în stradă. “Vor să înființeze la București și nu la Mediaș structuri și activități”
Intreg articolul 1 minute de lectura

ULTIMA ORĂ – Sindicaliștii Romgaz ies în stradă. “Vor să înființeze la București și nu la Mediaș structuri și activități”

Sindicaliștii producătorului național de gaze, Romgaz Mediaș, se pregătesc pentru proteste. Un miting de protest ar urma să aibă loc marți, 5 februarie, între orele 9-12, în fața sediului Romgaz situat în Piața Constantin Ioan Motaș din Mediaș. Motivul protestului este legat de suspiciunea sindicaliștilor care cred că odată cu aprobarea noii organigrame, ar putea fi înființate la București și nu la Mediaș, diferite structuri ale companiei de gaze. O cerere pentru aprobarea mitingului a fost depusă la Primăria Mediaș.

“Ca urmare a desfășurării procesului de consultare referitor la propunerea modificării organizatorice a Romgaz, Biroul Executiv al Sindicatului solicită aprobarea unei manifestații în fața Romgaz, în Piața Constantin Ioan Motaș, în data de 5 februarie 2019 în intervalul 9-12. Solicităm aceasta deoarece există suspiciunea ca odată cu aprobarea noii organigrame se se înființeze la București și nu la Mediaș structuri și activități”, se arată în cererea depusă la Primăria Mediaș de către președintele Sindicatului Liber Romgaz, Ioan Stoicovici.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.