fbpx
Acum citesti:
UPDATE-FOTO: Șoferul în vârstă de 74 de ani căruia i s-a făcut rău la volan, a decedat la spital
Intreg articolul 2 minute de lectura

UPDATE-FOTO: Șoferul în vârstă de 74 de ani căruia i s-a făcut rău la volan, a decedat la spital

UPDATE 14:14: Șoferul în vârstă de 74 de ani, căruia i s-a făcut rău la volan, a murit la spital. Se pare că acesta avea probleme de sănătate și recent a fost operat la inimă.
„Conducatorul auto de 74 de ani care a suferit un stop cardio respirator în timp ce se afla la volan a fost adus la UPU Sibiu cu manevre în curs de resuscitare. Manevrele au continuat iîn UPU dar, din păcate, viața sa nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul barbatului în urma stopului cardio-respirator”, transmite Decebal Dodăriță, purtător de cuvânt al spitalului.
UPDATE: Șoferul de 74 de ani a fost găsit de echipajul medical în stop cardio-respirator. El a fost resuscitat la fața locului și dus apoi la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Bărbatul a lovit 5 mașini, două erau în mers iar celelalte autoturisme erau parcate.
Știrea inițială.
Unui șofer de 74 de ani din Sibiu i s-a făcut rău în mers, a pierdut controlul volanului pe strada Mirăslău și a  lovit mai multe mașini. Bărbatul primește îngrijiri medicale la fața locului iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.
”În municipiul Sibiu, pe strada Mirăslău, unui șofer în vârstă de 74 de ani, sibian, i s-a făcut rău în timpul mersului și a lovit mai multe autoturisme. În prezent primește îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier este îngreunat în zonă.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Un echipaj de Ambulanță a intervenit de urgență la fața locului. Medicii îi acordă șoferului îngrijiri medicale iar ulterior acesta va fi transportat la spital pentru mai multe investigații.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.