fbpx
Acum citesti:
Peste 1.000 de locuri de muncă pentru sibieni
Intreg articolul 2 minute de lectura

Peste 1.000 de locuri de muncă pentru sibieni

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile în această perioadă un număr de 1.035 de locuri de muncă vacante oferite de către 83 angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 36 se adreseaza persoanelor cu studii superioare, respectiv inginer de sistem software, inginer mecanic, programator sau inginer producție, în timp ce 999 sunt pentru persoane fără studii superioare.

68 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 13 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 162 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 80 de locuri de muncă pentru confecționeri asamblori articole din lemn. Tot 80 de posturi sunt oferite pentru confecționeri articole din piele și înlocuitori, iar 88 de locuri de muncă sunt pentru montatori subansamble.

Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la ospătari, unde sunt oferite 5 joburi, 9 locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 56 de posturi pentru lucrători comerciali și 5 joburi pentru lăcătuși mecanici. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.