fbpx
Acum citesti:
Bărbat din Sibiu dat în urmărire internațională pentru violențe în Germania a fost prins de polițiști
Intreg articolul 1 minute de lectura

Bărbat din Sibiu dat în urmărire internațională pentru violențe în Germania a fost prins de polițiști

Un bărbat de 65 de ani din Sibiu dat în urmărire internațională pentru violențe grave comise în Germania, a fost prins de polițiști. El a fost încarcerat în arestul IPJ Sibiu și urmează să fie predat autorităților din Germania.

”În urma activităților operative desfășurate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, a fost identificat și prins un sibian în vârstă de 65 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare germane au emis, la data de 18 ianuarie, mandat european de arestare. În conformitate cu prevederile Codului Penal german, bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală periculoasă, faptă săvârșită pe teritoriul Germaniei.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Bărbatul a fost reținut și dus apoi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pentru recunoașterea mandatului european de arestare. Ulterior, pe numele lui, Curtea de Apel Alba Iulia a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile. Până când va fi predat autorităților din Germania, bărbatul va sta în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.