fbpx
Acum citesti:
FOTO – Super-expoziție de iepuri, porumbei și găini de rasă
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO – Super-expoziție de iepuri, porumbei și găini de rasă

Sâmbătă şi duminică a avut loc o expoziţie de porumbei, iepuri și găini de rasă în sala de sport a Școlii Naționale de Gaz din Mediaș. Sute de medieșeni au trecut în cele două zile de expoziție pe la sala de sport a Școlii Naționale de Gaz, dornici să admire superbele exemplare pregătite de membrii Asociației Columbofile Târnava Mare.

Amatorii unor asemenea expoziții au avut ocazia să vadă sute de exemplare din diferite rase, zeci de iepuri, porumbei și găini da rasă. De asemenea, cei interesați au putut să achiziționeze unul sau mai multe exemplare, un târg cu vânzare în acest sens fiind amenajat în cea de-a doua zi a expoziției în fața sălii de sport a Școlii Naționale de Gaz Mediaș. Expoziția a atras câteva sute de vizitatori, iar la final, au fost acordate cupe și diplome de merit. Expoziția a fost organizată de către Asociația Columbofilă Târnava Mare Mediaș.

“Numărul vizitatorilor crește de la an la an, iar acest lucru ne bucură, munca noastră fiind astfel răsplătită. Am avut arbitri care au verificat porumbeii, fiecare după rasă, iar mai apoi am acordat premiile în funcție de punctele primite. Cu această ocazie, vrem să îi invităm pe toți crescătorii de găini și iepuri, să ni se alăture, ca să creștem numărul de membri ai asociației”, au spus organizatorii expoziției.

Expozitie gaini de rasa si iepuri Medias 1
Expozitie gaini de rasa si iepuri Medias 2
Expozitie gaini de rasa si iepuri Medias 3
Expozitie gaini de rasa si iepuri Medias 4
Expozitie gaini de rasa si iepuri Medias 5
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.